top of page

Het Team

Jouw gids in Hypotheekland
 

Stel je voor dat je droomhuis eindelijk op de markt komt, maar het financiële plaatje lijkt een ingewikkelde puzzel. Geen zorgen, want bij Focus Hypotheken staat een team klaar om je te helpen. Dit is niet zomaar een adviesbureau; hier werken mensen die echt om jou geven en je persoonlijke situatie begrijpen. Maak kennis met Jasper Akkers, Sander Schiks en Erik Hendriks – de drijvende krachten achter Focus Hypotheken.
Jasper Akkers: de innovator die altijd een stap vooruit denkt
 

Jasper is de technologische wervelwind binnen Focus Hypotheken. Hij is altijd op zoek naar nieuwe manieren om het hypotheekadviesproces beter en efficiënter te maken. Misschien ben je niet zo thuis in de wereld van hypotheken, maar Jasper zorgt ervoor dat je altijd de nieuwste en beste oplossingen krijgt.

Met zijn analytische geest en oog voor detail, zorgt Jasper ervoor dat je hypotheek perfect aansluit bij jouw situatie. Zijn aanpak is persoonlijk en betrokken; hij neemt de tijd om je echt te leren kennen en te begrijpen wat je nodig hebt. Jasper zorgt ervoor dat je niet alleen een hypotheek krijgt, maar dat je ook begrijpt waarom deze het beste voor je is.

Sander Schiks: de netwerk specialist die altijd voor je klaarstaat
 

Als je met Sander praat, merk je meteen dat hij iemand is die echt luistert. Hij is niet alleen een van de oprichters van Focus Hypotheken, maar ook een geboren netwerker. Sander begrijpt dat het kopen van een huis een grote stap is en dat het soms overweldigend kan zijn. Daarom zorgt hij ervoor dat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt en dat je precies weet waar je aan toe bent.

Sander heeft een schat aan ervaring en kennis als Erkend Financieel Adviseur (EFA) en Registered Life Planner (RLP). Maar wat hem echt bijzonder maakt, is zijn vermogen om complexe financiële informatie op een begrijpelijke manier uit te leggen. Bij hem voel je je meteen op je gemak, en weet je dat je in goede handen bent.


 

Erik Hendriks: de manager die altijd een oplossing heeft
 

Erik is de man die alles soepel laat verlopen. Als er iemand is die ervoor zorgt dat alle puzzelstukjes op hun plek vallen, dan is het Erik wel. Hij is verantwoordelijk voor het strategische en operationele management van Focus Hypotheken, en zijn pragmatische aanpak maakt hem onmisbaar.

Erik heeft een talent voor het vinden van groeimogelijkheden en het implementeren van strategieën die de dienstverlening verbeteren. Zijn leiderschap zorgt ervoor dat jij altijd kunt rekenen op een team dat klaarstaat om je te helpen. Hij begrijpt dat elke situatie uniek is en biedt oplossingen die perfect passen bij jouw behoeften.


 

Waarom kiezen voor Focus Hypotheken?


Bij Focus Hypotheken draait alles om onafhankelijkheid en maatwerk. Dit betekent dat ze samenwerken met een breed scala aan hypotheekverstrekkers, zodat ze jou echt onafhankelijk advies kunnen geven. Geen verborgen agenda’s, alleen transparante en eerlijke communicatie.
 

Duurzaamheid is ook een belangrijke pijler voor hen. Ze streven ernaar om niet alleen financiële zekerheid te bieden, maar ook bij te dragen aan een duurzame toekomst. Dit betekent dat ze je helpen met oplossingen die zowel financieel voordelig als milieuvriendelijk zijn.


 

Wat klanten zeggen
 

De ervaringen van andere klanten spreken boekdelen. Op platforms zoals Advieskeuze.nl scoort Focus Hypotheken hoog dankzij de persoonlijke aandacht en deskundigheid van het team. Klanten prijzen Jasper, Sander en Erik om hun geduld, betrokkenheid en vermogen om hen door het complexe hypotheeklandschap te gidsen.


 

Klaar voor de toekomst
 

Focus Hypotheken blijft zich ontwikkelen en innoveren. Met de voortdurende veranderingen in de financiële markt en de toenemende vraag naar duurzame oplossingen, blijft het team proactief in het aanpassen van hun strategieën en het introduceren van nieuwe technologieën en methoden om jou beter van dienst te zijn.
 

Dankzij de sterke fundamenten gelegd door Sander, Jasper en Erik, ziet de toekomst er rooskleurig uit voor Focus Hypotheken. Hun gezamenlijke visie en inzet zorgen ervoor dat het bedrijf blijft groeien en bloeien, met een blijvende focus op jouw tevredenheid en duurzaamheid.


 

Conclusie
 

Als je op zoek bent naar hypotheekadvies dat niet alleen deskundig maar ook persoonlijk en betrokken is, dan zit je goed bij Focus Hypotheken. Met Jasper Akkers,Sander Schiks en Erik Hendriks aan je zijde, weet je zeker dat je in goede handen bent. Kom eens langs voor een bak koffie en ontdek hoe zij je kunnen helpen met jouw hypotheekavontuur.
 

Bij Focus Hypotheken staan ze altijd voor je klaar, zodat jij je droomhuis kunt realiseren!

Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je interesse

Tel: 085-0049754

Scheidingsweg 6D
6551AV Weurt

bottom of page