top of page

Samenwerkende partners

Erfplanner
 

​Vaak denkt u pas aan deze vraag bij de aankoop van een woning, als u gaat samenwonen of in geval van het overlijden van een naaste. U staat namelijk volop in het leven en bent niet bezig met de kans op overlijden.

Heezen & Jansen Makelaardij

 

Jouw makelaar in Elst en omstreken. Wij zijn uitsluitend woningmakelaar. Omdat wij alleen door klein en specialistisch te zijn jou het vakkundige en realistische woningadvies kunnen geven dat je van een goede makelaar verlangt.

HW Makelaardij
 

Bij HW Makelaardij bent u verzekerd van een enthousiaste aanpak, open communicatie en duidelijke afspraken. Wij geven u persoonlijke aandacht en begeleiden u op een actieve en deskundige wijze.

Leenattent

 

Leenattent is opgericht in 1983 en is gespecialiseerd in consumptieve kredieten. Wij richten ons volledig op de bemiddeling in consumptief krediet. Daarbij gaat het om persoonlijke leningen en doorlopende kredieten.

Positief Wonen
 

Positief Wonen ontzorgt jou bij het verduurzamen van de woning. We geven onafhankelijk advies, zijn het centrale aanspreekpunt voor de installatie en zorgen voor een nieuw energielabel. Zo verlagen we je maandlasten. Gegarandeerd!

Willemsen Verzekeringen
 

Bent u op zoek naar onafhankelijk en deskundig advies in Nijmegen en omgeving? Willemsen Verzekeringen voorziet particulieren, MKB bedrijven en ZZP-ers van persoonlijk financieel advies.

bottom of page